Подемкран АД спечели в категория „Най-големи приходи от експорт през 2014г.“ за производство на машини и оборудване с общо и специално предназначение

За трета поредна година партньор на „Експортьор на годината 2014“ бе Министерството на икономиката.  Подемкран АД спечели в категория „Най-големи приходи от експорт през 2014г.“ сред успелите в експортния бизнес на “Експортьор на годината”.

Класациите са изготвени от рейтинговата агенция “Актив”, независим член на Geneva Group International, и са проверени от Националния статистически институт.

Спечелването на престижната награда за  „Най-големи приходи от експорт през 2014г.“ за производство на машини и оборудване с общо и специално предназначение се отличава от другите постигнати успехи, поради факта, че е признание че  Габровският производител продава изделията си и то под собствената си марка в над 30 страни и броят им непрестанно нараства.

Машиностроенето в България не е губещ сектор и радостно е, че Подемкран АД увеличава приходите си от продажба на повдигателни съоръжения. Индустриалните кранове, въжени и верижни телфери и аксесоари за подем се приемат добре, поради своето доказано качество и надежност в Западна, Централна и Източна Европа, Африка, почти всички страни от Азия чак до Виетнам, както и в още по-отдалечени дестинации като Малайзия, Сингапур.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + eleven =