Начало /   Продукти /   Леки кранови системи /   Лека кранова система

Лека кранова система

Галерия:

Лека кранова система

Подемкран съвместно предлага на българския пазар леки кранови системи. Леката кранова система е цялостно краново решение за индустриални помещения.

Нейните предимства са:

  • Повишават продуктивността при работа с товари до 2000 kg
  • Бързо и ценово ефективно монтиране и демонтиране
  • Лесно реализиране на производствена линия

Може да се оборудва с различни видове телфери. Най-често използваният е стандартен верижен телфер.

Ценово ефективна конструкция
Добрият коефициент на товароподемност осигурява по-големи разстояния на окачване. Това води до реални спестявания поради по-малкото стомана в носещата конструкция, броя на носещите компоненти и времето за монтаж.

Стандартните профили са от 1 до 8 m.

Качество и оптимизация на работния процес се постига и чрез патентованата количка, която е почти безшумна и със съпротивление на придвижване само 2% от товара. Трасето може да бъде реализирано чрез прави и/или дъги, проектирани за лесно сглобяване със стандартни съединения за свързване и окачване. Конфигурацията може лесно да бъде променена, за да се адаптира, ако условията се променят.

Товароносимост:
• до 2000 kg

Дъгите (15°, 30° и 45°) могат свободно да бъдат свързани една с друга чрез съединителни връзки. Те се монтират на покривни конструкции със стандартни окачвания.

Повече информация ще откриете в нашия каталог "Леки кранови системи Конзолни кранове Електрически верижни телфери".Site by Fontan2 & PixelFlower